Προφίλ

H ΔΙΟΔΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ A.E. δημιουργήθηκε από ανθρώπους με πολυετή πείρα στον χώρο των μεταφορών, με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς υψηλών προδιαγραφών με συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές, ευελιξία και ασφάλεια.

Έχοντας στη διάθεσή της εξειδικευμένους συνεργάτες αλλά έμψυχο δυναμικό με πολύπλευρη επαγγελματική εμπειρία, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τη μεταφορά εμπορευμάτων εκτός Ελλάδος σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης.

Διαθέτει γραφεία στον Πειραιά, τη Χαλκίδα και την  Θεσσαλονίκη, καθώς και υπερσύγχρονο στόλο από φορτηγά αυτοκίνητα που πραγματοποιούν εβδομαδιαία δρομολόγια από και προς όλους τους ενδεδειγμένους προορισμούς.

Όπως εύστοχα περιγράφει η επωνυμία μας , η εταιρία φιλοδόξει να αποτελεί μια νέα δίοδο επικοινωνίας μέσω της  μεταφοράς εμπορευμάτων  σε ολοένα και περισσότερες χώρες της Ευρώπης. 

Η σχέση με τους πελάτες μας είναι προσωπική και άμεση. Κάθε πελάτης για εμάς είναι πρωτίστως ένας πολύτιμος συνεργάτης.

Βάση της φιλοσοφίας μας, η συνέπεια στη διακίνηση των εμπορευμάτων σας. 

Κύριο μέλημά μας, η ασφάλεια μεταφοράς, βάσει των διεθνών κανονισμών, προκειμένου τα εμπορεύματα να φτάνουν άθικτα στον προορισμό τους.

Διαρκής επιδίωξή μας, η βελτιστοποίηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας που αποβλέπει στην ικανοποίηση του πελάτη σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό του.

 

H εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2004 από τον αξιότιμο κύριο Βασίλειο Γκούμα ο οποίος με την εμπειρία, το ζήλο, την ευελιξία και την εργατικότητά του, την καθιέρωσε στο χώρο παρ’ όλες τις γενικότερες αντιξοότητες και συνταρακτικές οικονομικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Ο κος Γκούμας ως ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος αρχικά της ΔΙΟΔΟΣ ΕΠΕ και στη συνέχεια της ΔΙΟΔΟΣ ΑΕ, χάραξε την πορεία και τους στόχους της εταιρείας μας έως τον Απρίλιο του 2014 που απεβίωσε.

Η έντονη προσωπικότητά του και παρουσία του το διάστημα αυτό, ως επιχειρηματία αλλά και ως άνθρωπο, ήταν καταλυτική, ώστε τόσο η νέα ηγετική ομάδα της εταιρείας όσο και το προσωπικό της να ακολουθήσει πιστά, ακόμη και μετά την αποχώρησή του τη φιλοσοφία, τις αρχές και το πνεύμα του, τα οποία βασίζονταν στην εντιμότητα, ειλικρίνεια, συνέπεια, υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια.

 

Συνεντεύξεις

 

Γνωρίστε την ομάδα μας:

ΖΩΗ ΜΑΖΑΡΑΚΗ
Διεύθυνση
τηλ. (+30) 210 4223270 (205, 206)
ΤΙΝΑ ΚΑΡΟΥΤΑ
Οικονομική Διεύθυνση
τηλ. εσωτερικό 203, 204
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Φορτώσεις εισαγωγής
τηλ. εσωτερικό 207, 208
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
Διεκπεραίωση
τηλ. εσωτερικό 217, 218
ΒΙΚΥ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ
Πωλήσεις
τηλ. εσωτερικό 215, 216
ΣΤΕΦΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ
Διεκπεραίωση
τηλ. 2310 552390
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΟΥΣΤΕΡ
Διεκπεραίωση
εσωτ 209 + 210
ΒΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥΛΗ
Διεκπεραίωση
εσωτ 213+214

Γραφεία ΔΙΟΔΟΣ ΑΕ στον Πειραιά

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας μας βρίσκονται στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας , τον Πειραιά, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στο τελωνείο εισαγωγής και εξαγωγής ενώ διαθέτουμε παραρτήματα στη Χαλκίδα και στην Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας τις ανάγκες και όλης της Ελλάδας.

Στις εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνονται αποθηκευτικοί χώροι υψηλών προδιαγραφών, στους οποίους πραγματοποιούνται όλες οι υπηρεσίες logistics για την φόρτωση μεταφορά και διανομή των φορτίων στις χώρες της Ευρώπης όπου διακινούνται.

Βρείτε μας εύκολα

Αθήνα

Ανδρούτσου 182 & Μπουμπουλίνας
Πειραιάς, 185 35
Τηλ: 210 4223270-2
Fax: 210 4223210
E-mail: info@diodos-sa.gr

Θεσσαλονίκη

26ης Οκτωβρίου 43,
Θεσσαλονίκη, 546 27
Τηλ: 2310 552 350
Fax: 2310 552 320
E-mail: info@diodos-sa.gr

Χάρτης (Θεσσαλονίκη)

Χάρτης γραφείων στον Πειραιά:

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

H ΔΙΟΔΟΣ πιστοποιείται με το πλέον σύγχρονο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008

Διαρκής στόχος μας στη ΔΙΟΔΟΣ Διεθνείς Μεταφορές ΑΕ είναι η συνεχής βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών, της οργάνωσης στη διάθεση των πόρων και της ολικής ποιότητας με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Προς την κατεύθυνση αυτή, έχουμε υιοθετήσει το πλέον σύγχρονο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008.

Η πιστοποίηση αυτή εξασφαλίζει την τεκμηρίωση και την πιστή εφαρμογή του προτύπου ως προς την ποιότητα και τις διαδικασίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διεκπεραίωση του μεταφορικού μας έργου, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Μπορείτε να δείτε το πιστοποιητικό συνημμένο παρακάτω:

Συνημμένα: