Η εταιρία μας

H Δίοδός σας στην Ευρώπη!

Δημιουργήσαμε τη Δίοδο φέρνοντας μαζί ανθρώπους με πολυετή πείρα σε όλους τους τομείς των μεταφορών, με όραμα να παρέχουμε υπηρεσίες διεθνών μεταφορών στα υψηλότερα standards της αγοράς, με συνέπεια, ευελιξία, ασφάλεια και ασυναγώνιστο value for money.

Με εφόδια την εμπειρία, την αξιοποίηση της τεχνολογίας και τον επαγγελματισμό μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη μεταφορά εμπορευμάτων από και προς την Ευρώπη.

Τα γραφεία μας βρίσκονται στον Πειραιά και την  Θεσσαλονίκη, ενώ διαθέτουμε έναν υπερσύγχρονο στόλο από φορτηγά αυτοκίνητα που πραγματοποιούν εβδομαδιαία δρομολόγια από και προς όλους τους προορισμούς μας.

Γιατί Δίοδος;

20 χρόνια τώρα, διακινούμε τα εμπορεύματά σας με συνέπεια, και ασφάλεια, βάσει των διεθνών κανονισμών.

Επιδίωξή μας, η διαρκής βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας και μέγιστη ευελιξία εντός των απαιτήσεων και του προϋπολογισμού κάθε έργου.

Δίκτυο ανταποκριτών
Δίκτυο ανταποκριτών
Συνεργαζόμαστε με το πιο αξιόπιστο δίκτυο ανταποκριτών στην Ευρώπη και σε όλες τις χώρες όπου εκτελούμε δρομολόγια.
Υπερσύγχρονος στόλος
Υπερσύγχρονος στόλος
Ένας υπερσύγχρονος στόλος, εξυπηρετεί μεταφορές groupage και ολόκληρων φορτίων με ταχύτητα, ακρίβεια και ασφάλεια.
Προσωπικά και άμεσα
Προσωπικά και άμεσα
Η σχέση με τους πελάτες μας είναι προσωπική και άμεση. Κάθε πελάτης για εμάς είναι πρωτίστως ένας πολύτιμος συνεργάτης.
Εμπειρία και τεχνολογία
Εμπειρία και τεχνολογία
Το στρατηγικό μας πλεονέκτημα βρίσκεται στη βαθιά εμπειρία και στην πολύπλευρη αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής.
Βάση της φιλοσοφίας μας, η συνέπεια στη διακίνηση των εμπορευμάτων σας.

Πώς το καταφέρνουμε;

Παραδίδοντας με συνέπεια υπηρεσίες αποδεδειγμένα και πιστοποιημένα έγκαιρης μεταφοράς, με ασφάλεια και ανταγωνιστικές τιμές, με έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους οχημάτων της χώρας.

Ο ιδρυτής μας

H εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2004 από τον Βασίλη Γκούμα. Με την εμπειρία, το ζήλο, την ευελιξία και την εργατικότητά του ο Βασίλης Γκούμας καθιέρωσε την Δίοδο στο χώρο παρ’ όλες τις αντιξοότητες και συνταρακτικές οικονομικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στη χώρα τα τελευταία χρόνια.

Ο Βασίλης Γκούμας, ως ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος αρχικά της ΔΙΟΔΟΣ ΕΠΕ, και στη συνέχεια της ΔΙΟΔΟΣ ΑΕ, χάραξε την πορεία και τους στόχους της εταιρείας μας έως τον Απρίλιο του 2014 που απεβίωσε.

Η έντονη προσωπικότητά του και παρουσία του το διάστημα αυτό, ως επιχειρηματίας αλλά και ως άνθρωπος, ήταν καταλυτική, ώστε τόσο η νέα ηγετική ομάδα της εταιρείας όσο και το προσωπικό της να ακολουθήσει πιστά, ακόμη και μετά την αποχώρησή του τη φιλοσοφία, τις αρχές και το πνεύμα του, τα οποία βασίζονταν στην εντιμότητα, ειλικρίνεια, συνέπεια, υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια.

Βασίλης Γκούμας
Γνωρίστε την ομάδα μας

Η ομάδα μας

Η έως σήμερα αναπτυξιακή μας πορεία δεν θα ήταν εφικτή χωρίς μια πραγματικά δυνατή ομάδα. Κάθε μέλος προσθέτει στην αποτελεσματικότητα και την τεχνογνωσία της Διόδου, κάνοντας την να αποδίδει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. Γνωρίστε την ομάδα μας και ελάτε σε επαφή με τον συνεργάτη της επιλογής σας σήμερα.

 

Γνωρίστε την ομάδα μας

Πιστοποίηση

Διαρκής στόχος μας στη ΔΙΟΔΟΣ Διεθνείς Μεταφορές ΑΕ είναι η συνεχής βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών, της οργάνωσης στη διάθεση των πόρων και της ολικής ποιότητας με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Προς την κατεύθυνση αυτή, έχουμε υιοθετήσει το πλέον σύγχρονο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008.

Η πιστοποίηση αυτή εξασφαλίζει την τεκμηρίωση και την πιστή εφαρμογή του προτύπου ως προς την ποιότητα και τις διαδικασίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διεκπεραίωση του μεταφορικού μας έργου, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Κατεβάστε το πιστοποιητικό [PDF]